Zink tagrender og kobber tagrender – Vejle, Kolding og Fredericia

Hos DK Tagrender er kobber/zink tagrender ikke bare et stykke rør, der bruges til at føre regnevand det rette sted hen. Vi sætter en ære i at arbejde med det materiale, som gør os stolte af vores håndværk.

Når man vælger at få monteret zink eller kobber tagrender på sin bolig, tilfører man et unikt stykke finish, der fremhæver en kvalitet, man måske normalt ikke lægger mærke til.

DK Tagrender tilbyder salg, service og montage af tagrender i zink og kobber tagrender – samt forskellige former for tag inddækning. Vores montører kører i Kolding, Vejle, Fredericia og over hele landet, og er altid behjælpelige med den rette rådgivning.


Kun det bedste er godt nok!

Hos DK Tagrender får du altid den bedste kvalitet indenfor zink- og kobber tagrender. Du har således langtidsholdbare tagrender, som holder i mange år.

Når dine tagrender er indkøbt skal de også gerne monteres. DK Tagrender høster stor ros hos vores kunder pga. vores grundighed, fleksibilitet og kendskab til zink- og kobber tagrender.

At montere tagrender er et håndværk. De opsættes og loddes sammen i 100 % vandtætte samlinger. Resultatet er et afvandingssystem i høj kvalitet og med lang levetid.

Vi forstår hvor og hvordan samlinger på tagrende og nedløbsrør placeres bedste og mest hensigtsmæssige. Vi har forståelse for den æstetik der er i byggeri, ejendom og bolig. Inden vi går igang med opgaven, er vi i dialog med kunden hvor vi forklarer og rådgiver omkring vores materialevalg.

  • Hvilke tagrender er bedste for din bolig el. ejendom.
  • Hvilke rendejern anbefaler vi.
  • Placering af nedløbsrør m.m.

Vores monteringspris er yderst overkommelige – og du er sikker på professionel håndværk der er udført af fagfolk.

Vi monterer zink tagrender såvel som kobber tagrender i området Kolding, Vejle og Fredericia, men kører også gerne ud til resten af Jylland og Sjælland.

Uanset valg af tagrender kan du være sikker på et eksklusivt udseende når DK Tagrender har afsluttet opgaven. Læs mere om zink og kobber tagrender på vores blog.


Kobber- og zink tagrender af bedste kvalitet

DK Tagrender – Tag & Facade benytter udelukkende de bedste produkter på markedet, det sikrer at du får den bedste kvalitet til den bedste pris.Vi laver mange forskellige typer og størrelser af tagrender og nedløb.

Når vi udfører opgaver inden for tagrender i zink, benytter vi os bl.a. af anerkende producenter der tilbyder mange udformninger bl.a:

  • Halvrunde
  • Kvartrunde (arkitektrender)

Disse profiler bidrager alle med et spændende, æstetisk og originalt udtryk. Du er sikret topkvalitet, som både er funktionelt og af vedligeholdelsesfrit.

Forskellige tagrende produkterBilleder af udførte opgaver

Lige nu har vi gode tilbud på komplette zink tagrender løsninger inkl montering.

Kontakt i dag for et tilbud på en kobber eller zink tagrende

Hos DK Tagrender sætter vi en ære i at levere de bedste tagrender til vores kunder. Uanset om du er på udkig efter kobbertagrender eller zink tagrender, har vi det, du har brug for. 

Kontakt os i dag på telefon 212 710 68, med en mail til dktagrender@gmail.com eller via kontaktformularen, for at få mere information om vores produkter og tilbud.