Hos DK Tagrender er vi kendt for kvalitet, både når det gælder udførelsen af vores arbejde, samt vores kendskab til materiale valget

DK Tagrender – Tag & Facade går ganske enkelt ikke på kompromis med hverken arbejdet eller materialet. Tagrender og inddækning i zink eller kobber er et valg vores kunder tager, fordi det afslutter et flot og unikt finish for enhver bolig. Både zink og kobber er som materiale utroligt stabilt, og holder nærmest forevigt. Derfor er det også vigtigt at udførelsen og kvaliteten er perfekt første gang. Du vil herunder løbende kunne se opdateret anmeldelser fra vores kunder, samt billeder af forskellige tagrende- og inddæknings opgaver.

Vi har mere end 12 års erfaring med opsætning og montering af zink- og kobbertagrender, inddækninger osv. Vores zink- og kobber tagrender har holdbarhed på mere 30-40 år

DK Tagrender – Tag & Facade benytter udelukkende de bedste produkter på markedet, det sikrer at du får den bedste kvalitet til den bedste pris.Vi laver mange forskellige typer og størrelser af tagrender og nedløb.

Når vi udfører opgaver inden for tagrender i zink, benytter vi os bl.a. af anerkende producenter  der tilbyder mange udformninger bl.a:

  • Halvrunde
  • Kvartrunde (arkitektrender)

Disse profiler bidrager alle med et spændende, æstetisk og originalt udtryk. Du er sikret topkvalitet, som både er funktionelt og af vedligeholdelsesfrit.


DK Tagrender – Referencer og ægte kompetencer.

Hos DK Tagrender er kompetencerne store, og vi fremviser derfor også stolt en bred vifte af tagrende, beklædning og inddæknings opgaver. Vi opdaterer løbende vores opgaver og cases herpå hjemmeside. Du vil således således kunne se og læse om alle vores opgaver i deres fulde omfang.

Reference galleriKundeudtalelser og anbefalinger

Har du tagrender der trænger til udskiftning? En skorsten eller kvist som skal have inddækning? Så kontakt DK Tagrender, og lad os få en snak om en løsning der passer dig- og din bolig.

Ring til os på 212 710 68