Køb dine kobber tagrender, vi har landsdækkende montage

Her på hjemmesiden kan du købe- og bestille dine kobber tagrender, samt få dem monteret uanset hvor du bor i Danmark. En stor del af de kunder vi monterer kobber tagrender hos er bosiddende i Jylland, men vi tilbyder kobber tagrender i bedste kvalitet, og naturligvis monteret i hele Danmark (brofaste øer).

På siden kan du finde information om tagrender, vores sortiment og udvalg af kobber tagrender. Du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi er altid parat til at hjælpe dig med at finde præcis den tagrende type der passer til dit hjem.

Se reference opgaverFå et tilbud online

Om Tagrender

Udvalget af kobber tagrender du finder hos DK Tagrender – Tag & Facade er af bedste kvalitet. Vores udvalg er stort, og vi tilbyder ligeledes en lang række forskellige rendejern til montering af dine tagrender. Vi monterer i hele Danmark (alle brofaste øer), men Jylland er vores primære base.

Om kobber tagrender hos DK Tagrender – Tag & Facade

Når man vælger kobber tagrender hos DK Tagrender – Tag & Facade, kan du være sikker på montering af bedste kvalitet. Kobber tagrender fås i korte- og lang rør, tykke og tynde, med forskellige endelser og forskellige vinkler. Vores montører er faguddannet og har en lang række montager i rygsække. Kundernes opgave er vores speciale, og med vores kendskab til udvalg og former, er din tagrende montering altid i sikre hænder.

Vores kontor ligger i 6000 kolding, Jylland.
Ring til os på tlf. +45 21 2710 68

Tagrende typer og varianter

Kobber tagrender monteret præcis som du ønsker det – montering i hele DK.

Ring til os nu på 212 710 68