DK Tagrender – Tag & Facade | Vi tilbyder det hele…

Når der skal udskiftes tagrender, er det måske værd at overveje et materiale der holder i de næste 30-40 år. 

Hos DK Tagrender tilbyde vi alt inden for salg, service og montering af zink- og kobbertagrender. Endvidere tilbyder vi montering i hele landet. (Jylland, fyn, sjælland samt brofaste øer.) DK Tagrender – Tag & Facade benytter udelukkende de bedste materialer på markedet, og til en pris hvor alle kan være med. 

Vores zink og kobbertagrender findes i mange forskellige former og størrelser. Eksempelvis: Zinktagrender i halvrund, zinktagrender i kvartrund (arkitektrender). Samt kobbertagrender i halvrund og kobbertagrender i kvartrund. Endvidere tilbyder vi et bredt udvalg beslag og rendejern.

Se referencerPrøv vores tilbudsberegner


Hvad er det zink og kobbertagrender kan?

Udover at begge materiale er utrolig stabile og langtidsholdbare, kan både zink og kobbertagrender skabe et unikt finish på din bolig.

Mange vil sågar sige at man bringer æstetikken tilbage til boligen, og i det fleste tilfælde må vi give dem ret. Zink og kobbertagrender lukker ligesom cirklen for naturligvis finish på en ejendom. Endvidere er både zink- og kobber væsentlige mere miljøvenlige i forehold til traditionelle plast tagrender. Så udover at investeringen i zink og kobbertagrender er væsenlig bedre givet ud – rent økonomisk, gør man også miljøet en stor tjeneste. Tænk over det når du skal have udskiftet tagrender.

Få gode råd og vedligehold – Følg os på Facebook


Kobbertagrender hæver værdien på din bolig

Husk på at: Kobbertagrender på din bolig er ikke bare flot ud. Det hæver også værdien af din bolig.

Det skal man naturligvis ikke tænke videre over, for man ønsker vel at få monteret kobbertagrender for at nyde boligens fulde udtryk. Husk også at DK Tagrender altid gerne hjælper dig med råd og vejledning, inden opgaven påbegyndes. Kontakt os på telefon ☎ +45 21 2710 68 – og hør mere.

Når du får skiftet tagrender, så vælg et expo-net, der holder grenstumper, blade og snavs væk fra dine tagrender og nedløb. Så holder dine tagrender også længere. Få mange flere råd om tagrender og vedligehold på vores Facebook side. Du finder den på: www.facebook.com/dktagrender/

Prøv vores online tilbudsberegner

Skal du have udskiftet dine tagrender? Så få et tilbud hos DK Tagrender nu. Det er super nemt, og tager kun 2 min. Herefter har du et tilbud i din indbakke.

Gå til tilbudsberegner